Spärra alla dina kort
med ett samtal

Gör det enkelt för dig och svårt för tjuven

Försäkrar du dig hos oss kan du med ett enda telefonsamtal spärra alla dina kort, mobiltelefoner och värdehandlingar. Vår spärrlinje är öppen dygnet runt och du har tillgång till vårt stöldskyddsregister där du registrerar alla värdehandlingar du vill kunna spärra, från betal- och kreditkort till surfplattor och mobila bredband.

Naturligtvis ingår även våra stöldskyddsdekaler i tjänsten spärrservice. Skulle du råka ut för en stöld och ringer vår spärrlinje tar vi hand om allt. Du slipper ringa banker, myndigheter och mobiloperatörer.

Vi hjälper dig om du tappar eller blir bestulen på dina värdehandligar – oavsett var du är i världen.

Telefonnummer spärrlinje

Ring direkt
0771-65 40 00
Om du är utomlands
+46 771-65 40 00
DYGNET RUNT

Det här ingår i spärrservice

Teckna ID-Bevakning inkl. spärrservice

 • Stöldskyddsregister (Mina sidor)
  mina sidor aktiveras ID-Bevakning och registering av värdehandlingar, körkort, mobilabonnemang och kreditkort i Global23´s stöldskyddsregister.
 • Spärrlinje
  Global23´s larmcentral är auktoriserad och certifierad enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och SSF 136:4 och är tillgänglig dynget runt för att assistera och bistå med att spärra kort, värdehandlingar och pass.
 • Kostnadsfri spärr och hantering av legitimation hos kreditupplysningen
  Får ni ett larm om möjligt ID-intrång gör Global23´s spärrlinje en så kallad spärrning av ert personnummer så att vidare bedrägeri förhindras, efter överenskommelse med er.
 • Stöldskyddsdekaler
  I samband med tecknade av ID-Bevakningstjänsten skickas unikt kodade stöldsskydds dekaler till er folkbokföringsadress.
 • Hittelön
  Har ni stöldskyddsmärkt något av era värdehandlingar och dessa tappas så ger vi hittelön till personen som returnerar så att vi kan tillse att ni får era värdehandlingar tillbaka.

Informationen du lämnar i detta formulär kommer enbart användas för att tillmötesgå ditt önskemål om att kontakta dig. Om du har funderingar på hur vi hanterar din data kan du läsa mer i vår integritetspolicy.

Kundservice

0771 – 23 11 11
Om du är utomlands
+46 711 – 23 11 11
Vardagar 09:00-17:00
info@global23.com

PARTNERS